zsu-pinup

Angyal Zsuzsanna vagyok a Paul Penders Hungary Referencia kozmetikusa.

A Gimnáziumi érettségi után tanulmányaimat a Haj -Tan Fodrászokat és Kozmetikusokat Oktató Szakképző Iskolában végeztem el 2006-ban, ahol aktívan és sikeresen részt vettem az országos sminkversenyeken ( 2005 Miskolci Kézműves Kupa Országos 7. helyezett Nappali smink kategória). A kozmetikus szakma rejtelmeibe mesterem Báthoryné Gellért Katalin Aranykoszorús Mesterkozmetikus vezetett be.

 

 

 

2006 óta vezetem saját kozmetikámat Kistarcsán.

Kislány korom óta tudtam, hogy a kozmetikusi pálya lesz az amiben kiteljesedhetek. A szakma elsajátításához nem elég a tudás és az alázat….érzék is kell hozzá.

Pályafutásom alatt találkoztam többféle bőrtípussal és bőrproblémával. Vendégeimet arra ösztökélem, hogy a rendszeres 4 hetenkénti arckezelés mellett a mindennapokban is fordítsanak kellő figyelmet az otthoni bőrápolásra.

Ha Neked is fontos a bőröd szépsége, egészsége és ápoltsága, esetleg esküvőre készülsz vagy egy frissítő, fiatalító kezelésre vágysz, akkor sok szeretettel várlak a 2143 Kistarcsa Hunyadi úti üzletsor 32-es számon, könnyen megközelíthető kozmetikámban.

Időpontfoglalás